03.05.2024

POĽNOHOSPODÁROM ZOSTÁVAJU UŽ LEN POSLEDNÉ DVA TÝŽDNE NA PODANIE ŽIADOSTI NA ROK 2024.

Bratislava, 03. máj 2024: Bratislava - Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) pripomína všetkým poľnohospodárom, že do uzávierky podávania žiadostí o priame podpory pre rok 2024 zostáva menej ako dva týždne. Nenechávajte si podanie na poslednú chvíľu. 

Posledné dni na podanie jednotných žiadostí na rok 2024.

Pôdohospodárska platobná agentúra vyzýva všetkých oprávnených žiadateľov, aby nezabudli podať svoje žiadosti o priame podpory pre rok 2024. Posledný deň pre podávanie žiadostí je 15. máj 2024.

Všetky potrebné informácie na jednom mieste.

Uistite sa, že máte všetky potrebné dokumenty pripravené a správne vyplnené. Všetky potrebné informácie, dokumenty a postupy pre úspešné podanie žiadosti nájdete na našej špeciálne zriadenej webovej podstránke pre Kampaň 2024 - https://www.apa.sk/oznamenia-2024 

Proces podávania žiadostí je teraz plne elektronizovaný a vyžaduje sa elektronické podanie prostredníctvom portálu slovensko.sk. Uistite sa, že máte aktívnu schránku a všetky potrebné certifikáty. 

Vyzývame poľnohospodárov aby nečakali na poslednú chvíľu. Využite dostupné informácie a podporu, aby bol váš proces podania čo najjednoduchší a najefektívnejší.

PPA Podcast

Logo - PRV SR 2014-2020

Miestne akčné skupiny

Banner - ATIS - Agrárne trhové informácie Slovenska

Aktuálne výzvy

Metodický pokyn k zverejňovaniu výziev

CAF

ISO 37001

Naj zamestnávateľ